Vi ber för Sveriges framtid.

Samlingssöndag 2 september

Nu på söndag 2 sept. är det samlingssöndag då församlingen samlas åter efter sommaren då många varit bortresta och då höstverksamheten startar.

Vi firar det med gudstjänst kl 11 med temat ”Enheten i Kristus” där AnnaMaria Rose predikar och även installeras som ungdomsdiakon i S:t Eskilskyrkan. Det blir även medverkan av vår regionala kyrkoledare Helen Friberg och församlingens pastor Josef Nsumbu. Kören Corazon sjunger, Stefan Silversten spelar, det blir söndagsskola och kyrklunch med information om vad som händer i höst. Veckogrupp 2 ansvarar.