Körsång
Vår körverksamhet är uppbyggd som små projekt. Ett projekt innebär vanligtvis en eller några övningar och en konsert.
SYLan
Några lördagar per termin möts alla som är intresserade av att sy, sticka, virka etc till en heldags aktivitet. Här tar vi med våra egna projekt och umgås, hjälps åt och inspererar varandra
Familjelördag
Några gånger per termin bjuder vi in familjer för att umgås tillsammans. Aktiviteterna är anpassade för hela familjen. Kom vuxna som barn, vi skapar en härlig blanding av lek och gemenskap.
Barn & Ungdoms verksamhet
I s:t Eskilskyrkan arrangeras det mesta utav ungdomsarbetet utav ungdomarnas egen förening, s:t Eskilskyrkans Ungdom (SEU)
Läs mer
Dagledigträff
För dig som är pensionär eller på annat sätt ledig på dagtid erbjuder vi (i samarbete med Elimkyrkan och Pingstkyrkan) varannan torsdag till en samling i samarbete med RPG – Riksförbundet PensionärsGemenskap.
Föregående
Nästa

 

I S:t Eskilskyrkan vill vi att alla ska kunna känna sig välkomna. Gillar du att umgås med andra människor häng med på sommarknytis eller familjelördag.

Har du något intresse som du gärna vill göra tillsammans med andra. Hör gärna av dig så hjälper vi dig gärna. SYLan är ett exempel på en sådan verksamhet.

Gillar du att sjunga eller spela instrument så har vi vår vuxenkör Corazon och Psalmorkester som du är hjärtligt välkommen till.

Församlingen är också engagerad i ekumenisk senior verksamhet genom RPG. Se vår kalender under ”Vad Händer” för deras träffar. 

Mycket utav församlingens verksamhet sker i samarbete med Bilda.

Inget evenemang hittades!

Församlingen finansierar sin verksamhet med gåvor och till en mindre andel med bidrag. Stötta gärna församlingen med bidrag:

Plusgiro 33 62 29 – 0  , Bankgiro 387-1951,  Swishnummer: 123 091 54 13