Vi ber för en bra avslutning på terminen.
Vi ber för dem som kämpar med psykisk ohälsa.

Sommarknytis i S:t Eskilskyrkan

Tisdag den 4 juli var det sommarknytis i S:t Eskilskyrkan. 20 personer var med och delade en fin gemenskap i församlingssalen. Det var mat från olika länder och kulturer, te, kaffe och tårta. Två unga gäster från Linköping, som är på sommarlov hos sin farmor och farfar bjöd på lek för alla på gården innan det blev avslutning med allsång under Stefan Silverstens ledning och Sverker Grohps gitarrackompanjemang. I princip blir nästa gång om två veckor. Men det fanns önskemål om att träffas även nästa vecka.
Välkommen!