Vi ber för alla terminsstarter.

Kontakta vår pastor

Sommarens andra Sommarknytis

Det var dags för sommarknytis igen i S:t Eskilskyrkan den 18 juli. 26 personer tog plats vid bord, varav 15 kvinnor, 7 män, 2 ungdomar (pojkar) och 2 barn (en pojke och en flicka). Som vanligt var det god mat (grönsaker, arabisk mat och kakor, svensk paj, pizza, kyckling, kött, bröd mm och naturligtvis te och kaffe.

Flera personer fick låta sina röster höras för sång (Anna Ekholm, Amaal Ailo, Janit Jakob m.fl.), Timothy Stayton satte vid pianot, Sverker Grohp spelade gitarr och Johan Torstensson bjöd på några ”trollnummer” med kort. Stämningen var mycket god.

Vi kunde notera att det var många nya ansikten bland deltagarna. Nästa gång blir tisdagen 1 augusti kl. 17.00 med familjen Eriksson (Samuel, Ellen, Maria och Mattias) som bjuder på ett speciellt program för sommarmusik.

Välkomna!