Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Taco-kvällar

tacoUnder hösten kommer vi att ha några Taco-kvällar i kyrkan. Kom gärna med och ha en trevlig stund tillsammans.

Läs mer här.tacokväll 20151002-1204

Första fredagen i varje månad i S:t Esklskyrkan.

Klockan 18:30 till ca 21:00.
För dig i tonårsåldern. Vi vill även att du som förälder kommer med. Du som är med i kyrkan och vill komma är också välkommen.

Vi träffas för en trevlig stund tillsammans och för ungdomarna kommer det att vara någon form av program under kvällen.

Vi börjar med att äta och avslutar kvällen med en andakt.

För att veta hur många som kommer vill jag att du anmäler dig till mickesporrong@hotmail.com senast tre dagar före varje kväll.

Vi kommer att ta ut en kostnad på 25 kronor för maten.

Välkommen