Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Årsmöte för S:t Eskilskyrkans Ungdom

Ett verksamhetsår har gått och det är dags för årsmöte för S:t Eskilskyrkans Ungdom.

Fredagen den 3 februari träffas vi i församlingssalen i kyrkan. Vi börjar förhandlingarna klockan 18:oo och bryter för fika någon gång mitt i mötet. Det kommer inte att vara någon Taco-kväll denna kvällen utan den är flyttad till den 10 februari. Vi hoppas på en god uppslutning och ser fram emot ett bra möte.

Årsmöteshandlingar kommer att finnas i kyrkan från och med fredag kväll den 27 januari.

Väl mött