Viktig information pga Coronavirus!

• Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anstränger oss att genomföra våra gudstjänster och samlingar på ett säkert sätt vad gäller avstånd mellan deltagare och en maxgräns på 50 personer vid våra samlingar. Om man inte kan komma till S:t Eskilskyrkan kan man även ta del av våra gudstjänster via vår Facebook-sida eller vår hemsida.
  • Varje onsdag mellan 17-18 ber vi tillsammans. Kyrkan är öppen för den som vill vara där och be, och vill man hellre be hemma gör man så. Böneämnen kan sändas till josef@eskilskyrkan.se.

Vi har färre gudstjänstdeltagare än vanligt och får inte in någon avgift för kyrkfikat. Även om du inte kan delta på plats, kan du ge en #karantänkollekt så att S:t Eskilskyrkan kan fortsätta förmedla hopp i Eskilstuna!

Ge en #karantänkollekt genom att använda:

Swish: 123 091 54 13
Plusgiro 33 62 29 – 0
Bankgiro 387-1951

Din e-postadress kommer inte publiceras.