Undersidor till Musik:

Vuxenkören Corazon

Corazon betyder hjärta på spanska. I S:t Eskilskyrkan har musiken och körsjungandet en alldeles särskild plats.

Corazon är en blandad fyrstämmig kör med blandade åldrar. Kören har en bred repertoar av traditionell och nyare sakral och profan körmusik – b la. jazz, gospel, psalmer och lovsånger.

Körens huvuduppgift är att medverka i församlingens gudstjänster ungefär en gång i månaden. Stora högtider så som advent och jul är kören ett självklart inslag. Corazon jobbar med någon form av större projekt varje år. Det kan vara musikal, mässor, konserter med inbjudna gästmusikanter mm.

Vill du vara med och sjunga i S:t Eskilskyrkans kör, Corazon? Då är du välkommen att höra av dig till körledaren.

Övningar: Tisdagar klockan 19.00-21.00. Första övningen efter sommaruppehållet för Corazon blir tisdagen den 30 augusti kl 19.00.

Pris: 250:-/termin

Körledare: Församlingsmusiker Stefan Silversten (från den 4 september 2016)