Vi ber för dem som på något sätt drabbats av Covid -19.

Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.

Vi ber för alla barn och ungdomar som nu går på sommarlov.

Viktig information pga Coronavirus!

• Församlingens årsmöte är framflyttat till  lördagen den 5 september. Den gamla styrelsen med de nya föreslagna som adjungerade ledamoter fortsätter arbetet till dess att årsmöte kan hållas.
  • Vi  serverar inte kyrkfika tills vidare i samband med våra gudstjänster.
  • Corazon, svenskundervisning, bibelstudier och familjelördag är inställda tills vidare.
  • Vi lägger ut en förinspelad kortversion av varje söndags gudstjänst på denna hemsida och vår Facebook-sida till kl 18. Någon gång livesänder vi gudstjänsten i sin helhet på Facebook.
  • Varje onsdag mellan 17-18 ber vi tillsammans hemma. Böneämnen kan sändas till josef@eskilskyrkan.se.

Vi har färre gudstjänstdeltagare än vanligt och får inte in någon avgift för kyrkfikat. Även om du inte kan delta på plats, kan du ge en #karantänkollekt så att S:t Eskilskyrkan kan fortsätta förmedla hopp i Eskilstuna!

Ge en #karantänkollekt genom att använda:

Swish: 123 091 54 13
Plusgiro 33 62 29 – 0