Vi ber för de som har drabbats av CoVid-19.
Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.
Vi ber för höstterminen.

Viktig information pga Coronavirus!

• Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anstränger oss att genomföra våra gudstjänster och samlingar på ett säkert sätt. Om man inte kan komma till S:t Eskilskyrkan kan man även ta del av våra gudstjänster via vår Facebook-sida eller vår hemsida.
  • Varje onsdag mellan 17-18 ber vi tillsammans. Kyrkan är öppen för den som vill vara där och be, och vill man hellre be hemma gör man så. Böneämnen kan sändas till josef@eskilskyrkan.se.

Vi har färre gudstjänstdeltagare än vanligt och får inte in någon avgift för kyrkfikat. Även om du inte kan delta på plats, kan du ge en #karantänkollekt så att S:t Eskilskyrkan kan fortsätta förmedla hopp i Eskilstuna!

Ge en #karantänkollekt genom att använda:

Swish: 123 091 54 13
Plusgiro 33 62 29 – 0