Vi ber för en bra avslutning på terminen.
Vi ber för dem som kämpar med psykisk ohälsa.

Gudstjänster i juli månad

Under juli månad firar vi gudstjänst söndagar kl 18 i S:t Eskilskyrkan.

• 7 juli kl 18  med temat ”Förlorad och återfunnen”. Josef Nsumbu predikar och Maria F Eriksson spelar. Det blir kyrkfika och veckogrupp 4 ansvarar.
  • 14 juli kl 18  med temat ”Att inte döma”. AnnaMaria Rose predikar och Timothy Stayton spelar. Det blir kyrkfika och veckogrupp 5 ansvarar.
  • 21 juli kl 18  med temat ”Sänd mig”. Josef Nsumbu predikar och Timothy Stayton spelar. Det blir kyrkfika och veckogrupp 6 ansvarar.
  • 28 juli kl 18  med temat ”Efterföljelse”. Timothy Stayton predikar, AnnaMaria Rose medverkar och Rachel Sidestam spelar. Det blir kyrkfika och veckogrupp 7 ansvarar.