Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Valborg på Båtsmansbacken

Måndag 30 april kl 20 firar vi Valborg på Båtsmansbacken. Vårtalare är kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson och konferencier Samuel Lindholm. Kören Corazon m fl sjunger vårsånger och Psalmorkestern spelar, för omväxlings skull inte psalmer, dock. Den som vill vara med i körsången kan komma till S:t Eskilskyrkan kl 19 så övar vi igenom vad vi ska sjunga. Den som vill vara med i orkestern tar med sitt blåsinstrument till S:t Eskilskyrkan 29/4 kl 13 för repetition. Vid dåligt väder på Valborg håller vi till i S:t Eskilskyrkan.