Vi ber för Sveriges framtid.

SyLan

Nu är det dags igen för årets andra SyLan.

Tycker du om att sy?
Har du några sy-projekt som inte blivit av?
Vill du prova på att sy och bli inspirerad av andra?
Svarar du ja på någon av ovanstående frågor ska du anmäla dig till vårt 12-timmars SyLan.

När: lördag 10/3, 2018 kl 9-21 (man kan delta delar av dagen om man vill)
Var: S:t Eskilskyrkan, Båtsmansbacken 5, Eskilstuna
Pris: 200 kr (barn 0-19 år gratis) Allt överskott går till kyrkans diakonala arbete.
Mat: Knytkalas, alla bidrar med något till dagen.

Ta med dig ditt eget sy-projekt och egen symaskin om du har.
Har du inget eget sy-projekt kan du prova på att sy en enkel väska eller mössa. Säg till så fixar vi material.

För mer information och anmälan:
Maila till Carin Torstensson på carinto2014@gmail.com eller ring/sms:a på 0706-424370, senast 6/3, 2018

Detta är ett arrangemang som anordnas av S:t Eskilskyrkan i samarbete med studieförbundet Bilda.