Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Vi söker ungdomsledare, diakon eller pastor med inriktning mot unga

S:t Eskilskyrkans församling, Eskilstuna söker dig vars hjärta klappar för barn och ungdomar och för Jesus

I församlingen finns söndagsskola, scout, tonåringar och konfirmander och ett öppet flykting- och integrationsarbete med fler grupper.

Vi önskar utveckla vårt barn-och ungdoms- och familjearbete.

Vi söker ungdomsledare, diakon eller pastor med inriktning mot unga och föräldrar eller annan lämplig utbildning.

Församlingens pastor arbetar heltid och församlingsmusiker har 65 % tjänst.
S:t Eskilskyrkans församling tillhör Equmeniakyrkan och har 190 medlemmar.

Eskilstuna växer och har drygt 100 000 invånare, ligger centralt i Mälardalen med goda kommunikationer. Kyrkan ligger centralt i Eskilstuna ca 10 minuter från stationen. Västerås Katrineholm, Örebro och Stockholm ligger på pendelavstånd.

Omfattningen på tjänsten kan diskuteras.
Tillträde snarast och vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Läs mer om församlingen och ungdomsarbetet. Församlingsbladen ger en levande bild av vad som händer i församling och dess ungdomsarbete.
Mer information: pastor Josef Nsumbu 070-313 06 01
S.t Eskilskyrkans ungdom ordförande: Mikael Sporrong 073-833 36 70 Skicka din ansökan till församlingens ordförande: Catharina Dahlén,
Catharina.dahlen@gmail.com eller per post till adress nedan:

S:t Eskilskyrkans församling
Båtsmansgatan 5