Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Städdag på Skölbytorp!

Lördagen den 29 april klockan 10:00 till 14:00 är det städdag på Skölbytorp. Har du lust att hjälpa till får du gärna komma dit. Har du några trädgårdsverktyg får du gärna ta med dem men det går bra att komma utan. Efter arbetet fikar vi tillsammans så ta med en fikakorg. Har du frågor kan du kontakta Roland Keller via mail roland.keller@eskilstuna.se. Med hopp om en dag med fint väder och ett glatt humör! Välkommen.