Vi ber för en hållbar värld.

Kontakta vår pastor

Sommarprogrammet är igång i S:t Eskilskyrkan

I söndags började vi med kvällsgudstjänster som kommer att hållas varje söndag kl. 18.00. Nu, tisdag 27 juni, har vi haft en fin ”sommarmusik”. Vår församlingsmusiker, Stefan Silversten, har bjudit på egna låtar med berättelse, under ackompanjemang av Samuel Eriksson (elbas) och Hans Murman Murre (trummor). Trettio personer var med och lyssnade. Det var gott fika och vi tog en tid i bön, särskilt för det som har hänt i kväll i Stockholm, då hela Centralstationen evakuerades p.g.a. rök. Dagens ord blev: ”Han skall komma ner till oss från höjden, en soluppgång för dem som är i mörkret och i dödens skugga, och styra våra fötter in på fredens väg” (Luk. 1:78b – 79).