Vi ber för en bra konfirmationsundervisning.

Kontakta vår pastor

Sommarmusik med Familjebandet

Tisdagen den 1 första augusti var ”Föräldrarnas dag” i Kongo-Kinshasa och då var det också röd dag. I S:t Eskilskyrkan hade vi i stället ett program med ”sommarmusik”. Medverkande var familjen Eriksson (Samuel, Ellen, Maria och Mattias). Temat blev ”Från här till lyckan”.

Cirka femtio personer, varav fem barn (3 pojkar och 2 flickor), sex ungdomar (2 pojkar och 4 flickor), tio män och tjugo nio kvinnor var med och lyssnade till en underbar sommarmusik som familjen bjöd på med sång, trummor, piano, gitarr, elbas, fjol, trumpet mm.

Det var ett så fint väder och vid bord serverades saft, te, kaffe, kakor, tårta, grönsaker mm. Det var riktigt festligt!

Nästa sommarprogram blir årets sista ”Sommarknytis” tisdagen den 15 augusti kl. 17.00. Det skall man inte missa. Men kyrkan är öppen varje söndag för gudstjänst (se kalender).

Varmt välkommen till S:t Eskilskyrkan!