Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

”Det händer när du vilar” – en kväll med Tomas Sjödin

”Det händer när du vilar”
Tomas Sjödin
Tisdag 14 november 2017 kl 19.00
Pris 100 kr –  Servering.
Förköp på Stadsbiblioteket.

Välkommen till en samling med Tomas Sjödin i S:t Eskilskyrkan. Tomas Sjödin kommer att tala om sin bok ”Det händer när du vilar”.  Den utgår från vårt behov att vila för att orka o på så sätt ta ansvar för kärleken, oss själva och vår uppgift. Han säger att det är en plikt att vila. Är det dags att återupptäcka vilodagen?

”Vilan är inte sista sucken av en utmattning, utan en öppning för nya begynnelser. I kärleken, i arbetet, i skaparprocesserna, i formandet av den människa jag vill bli och kanske inte ens vet att jag vill bli” citat ur boken som kom 2013

Tomas Sjödin kommer ursprungligen från Kramfors i Västernorrland. Idag bor han i Säve utanför Göteborg tillsammans med sin fru Lotta. Som författare, pastor, föreläsare och krönikör har han kommit att bli ett populärt och uppskattat namn.