Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Corazon – kören för dig!

Kören Corazon håller till i S:t Eskilskyrkan och består av ca 25 körsångare i alla åldrar. Fokus är på sångglädje och en blandad repertoar med inslag av pop, visa, klassiskt och internationellt. Kören är också en levande gemenskap där vi fikar, pratar och skrattar tillsammans. Vi övar tisdagar 19-21 och har inga sångprov. Oftast sjunger vi på gudstjänster och konserter i S:t Eskilskyrkan, men emellanåt också i andra kyrkor i Eskilstuna och på andra orter. Vi startar höstterminen 2017 den 22 augusti kl 19 i S:t Eskilskyrkan. Du är välkommen att vara med, vi söker körsångare till alla stämmor. Kanske är Corazon också kören för dig?!!
Kontakta körledare Stefan Silversten på tel. 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se