Vi ber för en hållbar värld.

Kontakta vår pastor

Välbesökt gudstjänst med Scoutinvigning, söndagsskolan och Corazon

Största pumpan

Alla fick skriva ner vad man är tacksam för och det sattes upp på långa rep och blev underlag till förbön.
Söndagsskolan medverkade med att visa upp sina pumpor som de sått. I våras fick hela församlingen pumpafrön av söndagsskolan och de som satt sina frön och vårdat dem kan skörda. På samma sätt är det med tron: vi får gåvan av vår Fader och tar vi emot den, Jesus, kan något nytt växa i oss.
Minnesvers  Joh. 3:16: ”Så älskade Gud världen att han utgav sin egen son så att var och en som tror på honom inte ska förgås”. Vi läste tillsammans och på flera språk. Det var fullt på borden med sylt, svamp, saft och bröd samt frukt och grönsaker. Sen stora pumpan kunde vi inte sälja men hoppas kunna glädja våra vänner som kommer på svenskundervisning genom att dela upp den till dem.

Corazon

Corazon under ledning av Stefan Silversten