Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

S:t Eskilskyrkan – en del av Nattljus 2016

cimg6100w

cimg6099w

S:t Eskilskyrkan och Båtsmansbacken har varit öppna för alla 18.00 – 21.00 under hela ”Nattljushelgen”. Över hundra personer har besökt Båtsmansstugan varje kväll, drygt trettio besökare har deltagit på varje gemensam musikmeditation och cirka ett femtiotal har besökt kyrkan varje kväll för egen meditation med ljuständning under en fin och lugn musik i en väldekorerad kyrka.

Vi vill tacka arrangörerna och inte minst KTH-studenter för ett fantastiskt arbete och vi önskar Guds välsignelse för alla besökare!