Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Ny församlingsmusiker

stStefan Silversten börjar som församlingsmusiker i S:t Eskilskyrkan och välkomnas på samlingssöndagen 4 september 2016. Stefan är musiklärare och har arbetat som församlingsmusiker i Elimkyrkan i Sundsvall och som kantor i Svenska kyrkan. Vi hälsar Stefan Silversten hjärtligt välkommen till vår församling och till Eskilstuna. Församlingskören Corazon hälsar gamla och nya medlemmar välkommen till första övningen tisdag 30 augusti kl 19.00.