Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Välkommen till ”S:t Eskilskonfa-2015-2016”!

konfgaStora frågor kräver stora svar. Vilka är dina?
Konfirmandtiden är en resa in i dina innersta tankar och funderingar. Tillsammans med andra får du fundera över sådant som är viktigt i livet – kärlek och vänskap, glädje och sorg, döden och livet, vem du är, vem Gud är och om Gud är någon för dig och vad kristen tro handlar om.

Vi tänker ha två grupper:
– en äldre med bibelskola och ledarinriktning för de som är födda slutet av 1990-talet – 2000
– en yngre för de som är födda 2001 – 2002.

Nu är det dags igen för S:t Eskilskyrkans konfa och det är en stor glädje att få välkomna just Dig.

Söndag 26 april efter gudstjänsten (som börjar kl. 11.00) har vi en informationsträff för blivande konfirmander och föräldrar. Vi berättar då mer om upplägget: om tider för träffar, hajker, läger och planerat samarbete med konfa-grupper från andra orter och församlingar.

Är du intresserad av att få träffa nya vänner och dela livets funderingar på kristen grund, är vi tacksamma om du vill höra av dig så snart som möjligt till:

S:t Eskilskyrkan
Konfa (2015-2016)
Båtsmansgatan 5
632 27 Eskilstuna.

Det går också att direkt ringa eller sms:a till pastorn på 070-313 06 01. Du får även bjuda vännerna i din närhet. Ju fler vi blir desto roligare kan det bli.

Varma hälsningar!
Josef Nsumbu