Vi ber för de som har drabbats av CoVid-19.
Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.
Vi ber för höstterminen.

Välbesökt årsmöte i församlingen

Ordförande Catharina Dahlén (t v) avtackar Barbro Murman som avgår ur styrelsen.

S:t Eskilskyrkans församling höll sitt 149:e årsmöte under söndagen 8 feb efter gudstjänsten på Kyndelsmässodagen då pastor Josef Nsumbu predikade med temat ”Uppenbarelsens ljus”.

Årsmötet, som inleddes med kyrklunch och bildspel från året, var mycket välbesökt. En innehållsrik verksamhetsberättelse presenterades. Antalet medlemmar har ökat med 10 personer sedan förra årsmötet. En ny styrelse valdes och en budget för 2015 antogs som innebär att vi skall öka insamlade medel med ca 6% för att kunna göra nya satsningar.

Mål och inriktning för 2015 diskuterades och antogs. Många nya tankar och idéer kom fram under diskussionen. Den nya styrelsen fick uppdraget att jobba vidare med målen och idéerna.  Läs mer under fliken ”Församlingen”.