Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för förberedelserna och genomförandet av ”Ung-Gudstjänst”.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Ny rapport från Japan

IMG_0570kNu börjar Världsscoutjamboreen i Japan gå mott sitt slut och församlingen har fått en ny hälsning från AnSo Nydén som tillsammans med Johan och Carin Torstensson och 33 000 andra scouter är på WSJ 2015. Så här skriver AnSo:

Hej igen!

Att vara hemifrån i drygt tre veckor är lång tid, som ändå gått så fort. Intensivt, roligt och väldigt annorlunda. Vi har liknat hela Jamboreen med vattenfestivalen förr i Stockholm. Japanerna gick all-in. Många aktiviteter för dagsbesökare som inte har något med traditionell scouting att göra.

Två veckor läger sliter, dessutom på en baseballplan med grus allt är dammigt. Blåsor under mina fötter har begränsat lite men upplevelsen är fantastiskt.  Så glad att jag fullföljde min  dröm, kände efter Jamboreen i Rinkaby, Skåne för fyra år sen att till Japan vill jag.  Nu är det en heldag i Kyoto och flygresan hem kvar. En härlig resepatrull, sex scouter som aldrig träffats förut, vi har haft en god stämning. På scouters vis hjälpt varandra.

Nu längtar jag efter Bosse obeskrivligt mycket, sill och potatis med en rejäl knäckemacka. Lovar att i höst visa bilder och berätta mer i kyrkan.

Med tre fingrar// AnSo Nyden

Skriv en kommentar