Vi ber för de som har drabbats av CoVid-19.
Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.
Vi ber för höstterminen.

equmenias årsmöte

20150206_190342I fredags den 6 februari var det dags för årets årsmöte för equmenia S:t Eskilskyrkan. Vi var ett glatt gäng på drygt 10 personer som träffades i kyrkan klockan 18:00. På dagordningen fanns en punkt om namnbyte och vi beslutade under årsmötet att equmenia S:t Eskilskyrkan ska byta namn till S:t Eskilskyrkans ungdom. Detta för att det inte ska bli några missförstånd med equmeniakyrkan. Sen tycker vi att det känns bättre gentemot församlingen och ha ett mer förklarande namn om vad vår verksamhet handlar om. Mitt i våra förhandlingar bröt vi för fika och traditionsenligt bjöds det på semlor till kaffet. Under kvällen valde vi en styrelse för S:t Eskilskyrkans ungdom och den består idag av Micke Sporrong, Ordförande, Hans Murman, Kassör, Roland Keller, Vice ordförande, Emma Skaghammar Sporrong, Sekreterare, Peter frid och Adhamnom Masazghi, Ledamöter. Vi valde också många olika personer till olika uppdrag i föreningen och vill tacka alla för att de ställer upp. Vi vill också rikta ett särskilt tack till alla ledare som ser till att vår verksamhet fungerar i vardagen.

Vi ser fram emot ett innehållsrikt 2015.