Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Churchbattle

churchbattleLördagen den 21 november hade vi ett ungdomsevent i S:t Eskilskyrkan som vi kallade för Churchbattle. Det var en kväll blandat med aktiviteter där ungdomar i lag fick duellera i olika celler för att vinna ledtrådar. Vi hade först lagt ut 10 aktiviteter i olika rum i kyrkan. Efter en timmes aktiviteter var det dags för fika. Efter fikat var det 10 nya aktiviteter där ungdomarna kunde duellera under en timme. När alla lag var klara samlades vi i församlingsvåningen för finalen. De olika lagen skulle med hjälp av ledtrådar de vunnit få fram två olika lösenord. Den som först kunde få fram lösenorden vann skatten. Vi var totalt 8 olika lag som var med och tävlade. Det blev många skratt under kvällen och vi tror alla var nöjda.