Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för den nya terminen.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Välkommen till debatt i S:t Eskilskyrkan inför riksdagsvalet

EmilJensen_Inför höstens val går debatten redan hög kring frågor om skatter, skola, vård och omsorg. Men vilken plats får de internationella frågorna? Välkommen till S:t Eskilskyrkan torsdagen den 10 april kl 18.30. med medverkan bl a av trubaduren/stå-upparen/poeten Emil Jensen (bilden). Arr: DIAKONIA
För att lyfta de globala utmaningarna har Diakonia initierat kampanjen ”Du har världens röst”. Svenska och europeiska beslut har stor inverkan på världens fattiga men de har omvänt inte någon möjlighet att påverka demokratiska processer i Sverige eller Europa. Därför gäller det att påminna våra politiker om deras ansvar för hållbar utveckling och rättvisa.

Tillsammans med lokala församlingar och studieförbundet Bilda genomför Diakonia politikerutfrågningar på ett tiotal platser runt om i Sverige under 2014. Eskilstuna är en av dessa platser. Debatten i S:t Eskilskyrkan genomförs den 10 april kl 18.30.

Diakonia bjuder in riksdagsledamöter och ställer frågor om bistånd, skatteflykt, exportkrediter och klimat.
Debatten leds av antingen generalsekreterare Bo Forsberg eller policyansvarige Magnus Walan. Trubaduren/stå-upparen/poeten Emil Jensen medverkar i kvällen. Till debatten har vi inbjudit politiker verksamma i Eskilstuna.

Skriv en kommentar