Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Tack!

cg800Stort tack för det som sagts och gjorts i samband med att jag slutade som pastor och församlingsföreståndare i S:t Eskilskyrkan! Tack för uppskattande ord! Tack för konserten till förmån för Världens Barn. Så välfunnet!

Arton år i samma tjänst och på samma plats sätter sina spår. För mig som pastor har åren i S:t Eskilskyrkan och Eskilstuna betytt mycket. Här har jag fått pröva det som är viktigt för mig som pastor. Med mina förutsättningar har jag velat bidra till att skapa ett församlingsliv präglat av att mötet gör skillnad. Ett sätt att tänka om församlingens liv som en del av det som händer i Eskilstuna. Erfarenheter jag bär med mig in i min nya tjänst.

Åren i Eskilstuna är en viktig del av i vår familjs liv. Församlingen har på många sätt varit betydelsefull för hela familjen.

Stort tack från mig och Bibbie!

Vår nya adress är Wargentinsgatan 5A, 112 29 STOCKHOLM. Ni når oss, tills vidare, på våra mobilnummer: 073-32 43 430 (Claes-Göran) och 073-710 20 78 (Bibbie). Välkomna att hälsa på hemma hos oss eller i Immanuelskyrkan!

Claes-Göran Ydrefors