Vi ber för alla ensamkommande flyktingar.

Kontakta vår pastor

Nu startar insamlingen till Världens Barn

muggVid kickoff tisdagen den 26 augusti hade vi i Eskilstuna besök av Världens Barns generalsekreterare Elisabeth Dahlin. Bössinsamlingarna pågår sedan till 4 oktober. Då blir det inrapportering från alla Sveriges kommuner. S:t Eskilskyrkan har huvudansvar för bössinsamlingarna fredagar och lördagar vid ICA Nyfors och Elimkyrkan ansvar för insamlingarna vid ICA Gillbergaplan.

Listor och bössor kommer att finnas på kyrkans exp. Hör av er till Gunnel Lejdeby om ni har frågor (070-3262198).
Den 1 oktober hålls den stora Världens Barn-galan i Stålforsskolans aula. Lill Lindfors, Babsan och Musikskolan medverkar. S:t Eskilskyrkan har ansvar för garderob och servering i pausen.