Vi ber för de som har drabbats av CoVid-19.
Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.
Vi ber för höstterminen.

Musik i Trettondagstid: ”Julens sista vers”

Maria_IMG_9833_800Snart är julens helger förbi. Bara Trettondagshelgen återstår. På söndag – 5 januari kl.16.00  – Trettondagsafton, får vi lyssna till ”Julens sista vers”. Medverkande i denna musikaliska julfinal är Maria Fahlén Eriksson (sång), Mattias Eriksson (piano) och Bertil Olsson (bas). Vi får lyssna till en blandad repertoar med sånger som knyter an till Jul och Trettondagen. På Trettondedagen läser vi fortsättningen av julevangeliet som handlar om hur de österländska stjärntydarna, med stjärnans hjälp, kom för att hylla det nyfödda Jesusbarnet.

Efter konserten inbjuder vi till servering i församlingsvåningen. Välkommen!