Vi ber för dem som på något sätt drabbats av Covid -19.

Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.

Vi ber för alla barn och ungdomar som nu går på sommarlov.

Konsert för Världens barn på söndag

cg4På söndag är det dags för den konsert som också är en avskedspresent till församlingens pastor Claes-Göran Ydrefors som nu blir pastor i Immanuelskyrkan i Stockholm. Det blir en konsert vars alla intäkter tillfaller Världens Barn-insamlingen. 100 kronor kostar biljetterna. Vi borde fylla kyrkan – för världens barns skull!  Vi ses på söndag den 25 maj kl.18.00!
Medverkan av Inga-Lill Sjönneby, Ing-Marie Janzon, Maria Fahlén Eriksson, Gry Kaijankoski, Corazon och Soul Children.
Affischen som pdf>>>