Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Konfirmandläger

Våran konfirmandgrupp har tillsammans med Claes- Göran, Gry och 70 andra ungdomar och ledare varit på Björkögården på läger. Tyvärr höll inte sommarvärmen kvar från helgen, utan ganska så kyligt blev det, och en morgon snöade det rejält. Vi hade mycket trevligt både i hemgrupp och tvärgrupp, och mycket god mat fick vi då vi hade bl a Berit & Brorsan i köket:-) Lägret avslutades med gudstjänst som ungdomarna själva skapat. Några foton från lägret kommer här!

Hej Hej!

Joel & Yoel busar

WIlma & Sofia tog ett dopp i det 5-gradiga vattnet. Skönt?

bild (10)

..och pastorerna åt upp all efterrätt??

bild (9)

En känd figur i köket?