Vi ber för ungdomssituationen i Eskilstuna.

Vi ber om en God Jul för alla.

Josef Nsumbu ny pastor i S:t Eskilskyrkan

josef2S:t Eskilskyrkans församling har glädjen att hälsa Josef Nsumbu välkommen som ny pastor och församlingsföreståndare. Josef kommer närmast från Immanuelskyrkan i Borås och flyttar nu till Eskilstuna med sin fru Elisabeth och deras fyra söner. Josef Nsumbu börjar sin tjänst den 18 augusti och installationsgudstjänsten blir den 31 augusti. Han efterträder Claes-Göran Ydrefors som flyttar till Stockholm för att arbeta som pastor i Immanuelskyrkan där.

Josef3