Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Start för årets Världens Barn-insamling

VBarn_dekalPå torsdag – 29 augusti kl.18.30 – inleds årets Världens Barn-kampanj med en kick off i Fors församlingshem. Samlingen utgör starten på årets insamling. I samlingen sjunger Mathilde Stavehaug. Rolf Hammarlund, en av initiativtagarna till Beatles-konserten i oktober medverkar med information om konserten och den roll som Världens Barn har i den. Så ska vi samtala om hur vi klokast lägger upp årets insamling.  Vår målsättning är at samla in 1.6 miljoner kronor vilket är något mer än vad vi samlade in 2012. Vi har alla skäl att möta upp för att göra också årets kampanj till en stor framgång!

Välkomna med till starten av årets insamling för Världens Barn!