Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Scoutnytt Juni/Juli

s2Här kommer scoutnytt för juni och juli. Sommaren har kommit ungefär halvvägs och solen tillsammans med värmen har kommit med besked. Även nu när det är sommaren börjar det närma sig scoutläger för flera av våra scouter och ledare equmenia S:t Eskilskyrkan (Eskilstuna SMU).

1 augusti åker 9st scouter och ledare från equmenia S:t Eskilskyrkan ner till equmenias riksläger Trampolin. Tillsammans med Nyköping bildar scouterna äventyrarpatrullerna Vita pandan och Ekorren. Ett läger med flera tusen scouter, programaktiviteter och invigning av nya namnet equmenia-scout. Lägret avslutas den 9 augusti. Men är du nyfiken på att få veta hur våra scouter har det på scoutlägret kan du följa equmenias livesändningar på webben på equmenia.se/live. Här kan man följa lägrets invigning och avslutning, festkvällen, de stora lägerbålen och de stora samlingarna.

Det kommer vara möjligt att skicka post till våra deltagare på Trampolin. Den adress som används under
lägret är följande:
Trampolin
Scoutens Förnamn Efternamn
Vänga, Äspenäs
Eskilstuna SMU (equmenia S:t Eskilskyrkan)
Patrull vita pandan och Ekorren
Loo 322
466 92 Sollebrunn

Det finns även möjlighet att besöka lägret. På Trampolins hemsida finns en vägbeskrivning till lägret från tre olika håll samt en kartskiss. Observera att det är lite olika vägar som gäller beroende på vilken dag man kommer – på in- och utryckningsdagarna enkelriktar vi trafiken till lägret eftersom det kommer bli stora mängder med fordon men övriga dagar får man komma från vilket håll man vill. Glöm inte att skriva upp vilken socken och by kåren bor i.

2-4 augusti åker 13 scouter och ledare till Lidsjön på paddlinsläger tilllsammans med Nyköping och Malmköping. Ett paddlingsläger fyllt med paddling i olika längder.

Ta gärna med alla scouter, ledare och församlingsmusiker Gry i era förböner och omtanke under lägerperioderna

Höstterminen för spårarscouter, upptäckarscouter och äventyrar scouter startar onsdag den 28 augusti kl. 18.00-19.15 i S:t Eskilskyrkan. Nya som gamla scouter är hjärtligt välkomna.

/Frida Sandberg kårchef equmenia S:t Eskilskyrkans scoutkår