Vi ber för dem som på något sätt drabbats av Covid -19.

Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.

Vi ber för alla barn och ungdomar som nu går på sommarlov.

Mycket till Världens Barn! Tack Eskilstuna!

VB-loggaEfter sex intensiva kampanjveckor har vi räknat ihop det som blir Eskilstunas del i insamlingen till världens barn. Resultatet är fantastiska 1 460 589 kronor – 14.67/kommuninvånare. På de åtta år som Eskilstuna utsetts till den generösaste storstadskommunen har vi totalt samlat in 10 508 451 kronor. I vårt samarbete med Elimkyrkan har vi samlat in nästan 60 000 kronor. Nästan 50 000 kronor är via direkt bössinsamling. Till allt det vi samlat in kommer de kontakter vi haft med eskilstunabor då vi funnits på plats med våra insamlingsbössor. Flera har berättat om dessa samtal som blivit till viktiga möten kring viktiga livsfrågor.

Så härligt att Eskilstuna för åttonde året i rad får hämta ett diplom som beviset på vår generositet. Låt oss tala gott om denna generositet och vad den kan få betyda för bilden av Eskilstuna TACK till alla som varit delaktiga i höstens kampanj – alla enskilda, scouter och söndagsskolan m.fl. TACK till alla er som var med och hjälpte till med servering och garderoben i samband med den stora Galakonserten den 9 oktober! TACK till Eva och Bertil Disman som samordnat oss! Alla har gjort en på många sätt värdefull insats. Stort TACK!

Här kan du se Eskilstuna-Kurirens redovisning av insamlingen.