Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Kollekt till katastrofbistånd på Filippinerna

Filippinerna-mittenI samband med gudstjänsten på söndag, den 17 november, upptar vi en utgångskollekt till DIAKONIA. Via Diakonia kan vi hjälpa offren för supertyfonen Haiyans framfart i Filippinerna. Diakonia är medlem i ACT Alliance som finns på plats i Filippinerna.

ACT Alliances utsända kommer att arbeta med att få fram mat, dricksvatten, filtar, hygienpaket och medicin. Sammanlagt finns fyra lokala medlemsorganisationer i ACT Alliance i Filippinerna och de kan starta direkt med katastrofarbetet.

Det är svårt att ta sig fram till de drabbade områdena och på grund av bristfälliga kommunikationsmöjlighete är det också svårt att beräkna hur många som har drabbats.

Förbered dig för att på söndag ge ett rejält bidrag till de insatser som nu behövs på Filippinerna!