Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Inbjudan till RETREAT 23 mars

vaderbiten1Lördagen den 23 mars inbjuder vi till en dag i stillhet och tystnad. Retreaten sker som ett samarbete mellan S:t Eskilskyrkan och Eskilstuna församling och är förlagd till HusbyRekarne kyrka och församlingsgård. Dagen inleds kl.9.30 och avslutas kl.15.30. Retreaten leds av sjukhusprästen Hilka Hagelberg, pastor Claes-Göran Ydrefors och diakon Pia Wikström.

Avgiften är 200 kronor och inkluderar kaffe ioch en enkel lunch. Anmälan till claes-goran@eskilskyrkan.se . Begränsat antal platser.

Välkommen med!