Vi ber för ungdomssituationen i Eskilstuna.

Vi ber om en God Jul för alla.

Dialog S:t Eskil: ”Att bli kristen i vuxen ålder – intellektuellt redbart eller naivt populistiskt?”

I morgon – lördag 13 april kl.16.00 – möts vi till ett nytt tillfälle i serien Dialog S:t Eskil. Vi ser fram mot en spännande eftermiddag i ett samtal om tro och tvivel, människa och Gud, ord och tankar, lust och politik.

Maria KüchenMedverkande är Maria Küchen, författare till ett flertal böcker liksom tidningskolumnist. I boken ”Anteckningar efter en frontalkrock med Gud” skriver om hur hon kom till tro på Gud. Svante Zettergren är pastor och entertainer och har i många år arbetat i studieförbundetr BILDA.

I samband med samtalet inbjuder vi till Afternoon tea.

Dialog S:t Eskil är ett samarrangemang med studieförbundet BILDA och Eskilstuna församling.