Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Ta chansen till ledarutbildning

Välkommen på ledarutbildning lördagen den 3 mars i S:t Eskilskyrkan.

Tid: kl. 13.00-17.00

Nyfiken på nya materialet Glöd. Scouting på kristen grund som är ett inspirations material med tips och råd för dig som ledare.
Atle Svanberg scoutkonsulent på equmenia har ett inspirationspass i det nya materialet

Hur man skapar en trygg miljö för barn och ungdomar, hur man förebygger övergrepp och hur man beter sig om man tror att någon far illa.
Föreläsare: Marie Rydén Davoust
Plats: S:t Eskilskyrkan, Eskilstuna
Kostnad 20 kr/deltagare som betalas kontant på plats. Fika ingår.
Anmälan: senast 26 februari till Frida Sandberg Eskilstuna SMU på e-post scout@eskilskyrkan.se eller mob. 070- 446 80 97.
Uppge namn+ kontaktuppgifter och glöm inte att anmäla ev. specialkost.
Alla är hjärtligt välkomna!