Vi ber för alla terminsstarter.

Kontakta vår pastor

Scoutnytt Maj 2012

Söndag den 6 maj dagsspårning i Sundbyholm med omnejd

Den 6 maj arrangeras en dagsspårning i Eskilstuna i Sundbyholm med omnejd. Du som spårarscout, upptäckarscout har chans att gå denna spårning. Scouter deltar gratis och ansvarar själva att ta med mat för dagen (fika, lunch, ngt att dricka, kåsa/mugg). Det blir lunchuppehåll kl 12.00-13.00. Start och mål vid Sundbyholms slott. Samling kl. 09.00 för scouter som behöver skjuts från kyrkan. Obs detta meddelas i anmälan. Kl 09.30 samling i Sundbyholm nere vid kiosken vid båthamnen. Dagen avslutas c:a kl 15.00 i Sundbyholm. Kläder efter väder. Ta med en liten ryggsäck med regnkläder, extra sockor ev. mediciner. Anmälan senast onsdag 2 maj till ledare i din scout alt. e-post till scout@eskilskyrkan.se alt. Carin Torstensson, carin.torstensson@tii.se. Uppge scoutens namn samt om scouten behöver skjuts till och från kyrkan.

Påminnelse om viktiga datum

26 maj Wild Scout in the Zoo är en scoutspårning för spårar, upptäckar och äventyrarscouter inne i parken zoo i Eskilstuna. Kostnad 250 kr per deltagare och syskonrabatt två st för 300 kr. I denna summa . I denna summa ingår; inträde till nöjesdelen, djurparken, lunch, märke, tillgång till zoo-lärare och administrativa kostnader. Sista anmälningsdag till ledare i din scoutgrupp alt på e-post; scout@eskilskyrkan.se senast 2 maj och glöm inte att uppge ev. specialkost. Anmälan är bindande. Inbetalning till Eskilstuna SMU:s plusgiro: 13 57 08-6 senast 2 maj skriv som notering scoutens namn och Wild Scout in the Zoo. Som förälder har du möjlighet att stötta kåren genom att delta som funktionär för 90kr. I denna summa ingår; entre till nöjesdel, parken samt lunch. Sista anmälan 2 maj.
I samband med spårningen 26- 27 maj kommer upptäckarscouter och äventyrarscouter ha möjlighet att övernatta i vindskyddet på Skölbytorp tillsammans med kårer från Mälardistriktet. Kostnad för hajken 60kr/deltagare. Anmälan senast 2 maj och inbetalning till Eskilstuna SMU:s plusgiro:13 57 08-6. skriv som notering scoutens namn + hajk 26/5-27/5.

Scoutläger S.os 11-15 augusti på Getsjötorp för spårar-, upptäcka-r, äventyra-r och utmanarscout. Kostnad för hela lägret 700kr inkl. resekostnad. Sista anmälningsdag till ledare i din scoutgrupp onsdag den 23 maj. Inbetalning senast 30 maj till Eskilstunas SMU:s plusgiro 13 57 08-6. skriv som notering scoutens namn och scoutläger 2012.

/Frida Sandberg Eskilstuna SMU