Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Samling med hemgrupp

På torsdag – 29 november – möts den nybildade hemgruppen kl.18.00 hemma hos familjen de Brito, Ö:a Åsgatan 6e i Nyfors. Även om du inte deltog i den första samlingen är det möjligt att komma med denna andra gång.

Hemgruppen är en möjlighet att få mötas i en mindre grupp till samtal och bön. Ett sätt att lära känna andra i ett mindre sammanhang. Kom själv och ta gärna med någon mer!

Kontakta gärna Rebecca de Brito för ytterligare information på tel. 0707 – 435 686.