Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för den nya terminen.

Påskhelgens gudstjänster i S:t Eskilskyrkan

Påsken är kyrkans stora helg! Berättelserna om Jesu död och uppståndelse är det vi ständigt återvänder till. Det är dessa berättelser vi möter i helgens gudstjänster på Skärtorsdag, Långfredag och Påskdag. Vi möts till nattvardsgudstjänst kl.19.00 på Skärtorsdagskväll och kl.11.00 på Långfredag. Påskdagens gudstjänst firar vi tillsammans med Eskilstuna församling i Klosters kyrka. Vi ser fram mot att få manifestera en del av kyrkans enhet i Eskilstuna på just Påskdagen.

Välkomna till helgens gudstjänster då Bibelns berättelser finns i vårt fokus!