Vi ber för en hållbar värld.

Kontakta vår pastor

Kaffestuga och adventsgudstjänst

S:t Eskilskyrkans traditionella julstuga har i år omvadlats till ”Kaffestuga i advent”.  Tiden som gäller är kl.11.00-14.00. En hel del av det som tidigare rymts i julstugan finns också med i kaffestugan. Så välkommen med att handla hembakat bröd och godis, adventsgran och kransar. Välkommen att köpa lotter och botanisera på bokbordet liksom Sackeus-boden. Välkommen att dricka kaffe och äta en smörgås eller två. Kl.12.30 möts vi till ”Sång i advent” med Ing-Marie Janzon och Matilde Stavehaug.

På söndag – första söndagen i advent –  firar vi gudstjänst kl.11.00. S:t Eskilskyrkans kör Corazon sjunger. Psalmsången accompanjeras av en trio unga trumpetare. Pastor Claes-Göran Ydrefors predikar. Efter gudstjänsten inbjuder vi till ett festligt adventskyrkkaffe.

Välkommen att fira advent i S:t Eskilskyrkan!