Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Gudstjänst och höstupptakt i S:t Eskilskyrkan

På söndag – 26 august kl.11.00 – möts vi till gudstjänst och höstupptakt i S:t Eskilskyrkan. Nu har vi sommarens ledighet bakom oss. Vi tar sommarens upplevelser med oss in i höstens arbete och verksamhet. Vi behöver skapa en tydlig start och samling inför en ny termin och ett nytt läsår.

I gudstjänsten medverkar S:t Eskilskyrkans kör Corazon. Församlingsmusiker Gry Kaijankoski spelar och leder psalmsången. Pastor Claes-Göran Ydrefors predikar. I gudstjänsten kommer Alinie – dotter till Rebecca och August de Brito – att döpas. I gudstjänsten får vi dela föräldrarnas glädje över sitt barn.

Efter gudstjänsten möts vi till kyrklunch då vi också får dela några av sommarens minnen. Vi tar oss också tid för att informera om det som kommer att hända i S:t Eskilskyrkan i höst.

Välkomna til gudstjänst på söndag!