Vi ber för alla ensamkommande flyktingar.

Kontakta vår pastor

Gemensam Framtid i S:t Eskilskyrkan

På söndag – 3 juni kl.11.00 – predikar Inga Johansson i S:t Eskilskyrkan. Inga Johansson har bl.a. arbetat som storstadskonsulent i Stockholm och med arbetslivsfrågor i Svenska Missionskyrkan. Nu är Inga anställd i vår nya kyrka ”Gemensam Framtid” och har bl.a. arbetat med fokusområdet Trovärdighet. Om detta arbete säger Inga bl.a.:

”Vårt arbete består idag av att ringa in viktiga områden där vi som kyrka och församling behöver bearbeta vårt eget sätt att vara kyrka/församling för att vi skall vara trovärdiga. Med trovärdighet följer tillit och respekt. Vi tror också att en trovärdig kyrka förmedlar evangeliet så att människor befrias och får nytt liv”.

Inga predikar i gudstjänsten på söndag och i samband med kyrkkaffet får vi höra senaste nytt från Gemensam Framtid och samtala om det som nu är aktuellt.