Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Bön dygnet runt i sju dygn

På söndag – 26 februari kl.18.00 – inleds den ekumeniska bönesatsningen 24/7. Platsen är Fristadskyrkan på Kungsgatan. Fristadskyrkans kyrkorum är särskilt iorningsställt för 24/7. Där blir möjligt att be på olika sätt. Utångspunkten för denna veckas bön är den sociala situationen i Eskilstuna och hur stan´s alla goda krafter kan samverka till att Eskilstuna blir en god miljö att bo och leva i. Varje dag injuder vi till gemensamma bönetillfällen kl.07, 12 och 19. S:t Eskilskyrkan har ansvar för bönetillfällena från onsdag 29 februari kl.18.00 – 1 mars kl.18.00. Ungdomsgruppen i kyrkan tar ansvar för natten. I S:t Eskilskyrkan finns en lista att teckna sig på för de olika timmarna. 24/7 avslutas m,ed en gemensam bönegudstjänst söndagen den 4 mars kl.18.00.

24/7-satsningen bärs av en tro på att bön gör skillnad. Bön är trons självklara hemspråk. Bön är inte minst till för oss själva. Välkommen med att be tillsammans med Guds kyrka i Eskilstuna!