Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Bilder från NEW START – en välgörenhetskonsert i S:t Eskilskyrkan

Den 20:e januari 2012 hölls en Välgörenhetskonsert i S:t Eskilskyrkan, som bjöd på härlig musik och en trevlig kväll. Flera besökare befann sig i kyrkan under kvällen och en hel del pengar samlades in till Världens Barn. Förutom att närvara under kvällen så hjälpte ett flertal personer till att baka inför kvällen, som sedan såldes för Världens Barn.

Fredagskvällen började 19:00 med ett akustiskt tjejband från Eskilstuna. Det blev en lugn start på konserten med härlig stämning. Kvällen fortsatte med fem andra band med väldigt olika musikstilar. Allt från Green Days American Idiot och Justin Biebers Baby till gamla godingar som Pärleporten, spelades.

Under kvällen hade lite drygt 150 besökare befunnit sig i kyrkan och lyssnat på banden. Allt från gamla till unga människor fanns i publiken. Det var inte bara besökare från Eskilstuna som kom på konserten, vi hade även drygt 30 personer som kom ifrån Stockholm, Enköping och fler från närstående städer. Kvällen avslutade med en andakt för de ungdomar som stannade i kyrkan över natten.

Emil Sporrong
Cajza Nydén

Skriv en kommentar