Vi ber för en hållbar värld.

Kontakta vår pastor

Vi ber och läser Bibeln tillsammans!

Vid fem tillfällen fram till sommaren möts vi för att läsa bibeln, samtala och be. Tiden är söndagar kl.18.00 – 19.30. Vi behöver tillfällen som dessa – att i en mindre grupp få ge tid för att läsa Bibeln, samtala om vad det vi läser har att göra med vårt liv och vår tid. Samtalen kommer i huvdsak att utgå från texter i evangelierna. Den 15 maj gästas vi av Stig Fred från Helsingborg som bl.a. skrivit mycket om Gamla Testamentet. Stig kommer då att leda ett bibelstudium om Gud i Gamla Testamentet.

Välkomna med till den 30 januari kl.18.00 då vi startar vårens bibelsamtalstillfällen! Välkomna med till ett angeläget samtal.