Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Studieresa till Israel och Palestina

Nu är det hög tid att anmäla sig till höstens studieresa till Israel/Palestina – en studieresa med Bibelns berättelser och nutida möten i Israel/Palestina. Vi reser för att möta några av bibelns berättelser på plats. Veckan i Israel/Palestina blir inte minst ett möte med människor som lever mitt i en av vår tids stora konflikter.

Som förberedelse möts vi fyra gånger för samtal och planering. Resepedagog är Claes-Göran Ydrefors. Anmälan så snart som möjligt. Priset är ca. 13 000 kr. I priset ingår flygresa, resor under veckan, hotell i dubbelrum samt middag.